Hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2023-05-23

Kedves Szülők, kedves Pácienseink!
Ismét lehetőség van az Erodium kártyával rendelkező pácienseknek az otthonról történő időpontfoglalásra betegrendelésre, a szabad időpontok erejéig. Ez esetben is és az időpont nélkül érkezőknek is be kell regisztrálnia a rendelésre érkezéskor. A terminál a váróterem legelső szakaszán (Dr. Józsa Lajos rendelője előtti rész), jobb kéz felől szemben, a falon található. Erodium kártya (otthonról foglalás esetén mindenképpen) vagy TAJ-szám szükséges hozzá. A régi Erodium kártyák érvényesek, akik nem rendelkeznek még vele, 500 Ft/db áron nálunk, a rendelőben vásárolható. Személyre szól, csak saját kártyával lehet foglalni és regisztrálni, át nem ruházható (tehát több gyerekes család esetén nem használhatja egyik testvér a másikét). Több gyerekkel érkezőknek minden gyermeket be kell regisztrálniuk a vizsgálatra! Az Erodium kártya használata leegyszerűsíti a regisztráció menetét. Fontos, hogy az időpontot foglalt páciensek még az adott idő előtt regisztráljanak, különben csak érkezési sorrendben szólítja majd a rendszer, hiába volt foglalva az időpont. Ezért kérjük, hogy az előjegyzési időpont előtt 5 perccel érkezzenek a vizsgálatra!
Helyettesítés esetén csak TAJ-számmal jelentkezhetnek be és meg kell jelölni a helyettesítő orvos nevét, különben nem látható, hogy itt várakoznak a vizsgálatra.
A rendelések változatlanul 8-12-ig ill. 12-16 óráig tartanak, de ez időn belül prevenciós rendelési időket (tanácsadás) kellett elhatárolnunk. Ennek következtében kérjük, hogy telefonon (52/229-480) csak az alábbi időkben hívjanak bennünket:
H: 12-16 ; K: 9-12; Sz: 14-16; Cs: 9-12; P: páros héten 8-12, páratlan héten 12-16 óráig, a betegellátás is ez idők alatt zajlik.
Tekintettel a nagy létszámú személyes megjelenésekre egyre kevesebb alkalommal tudjuk felvenni a telefont. Nem sürgős esetekben továbbra is lehetőség van a levélben történő megkeresésre. Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre, majd várjanak a válaszunkra! A rendelési idő végéig beérkezett levélre aznap válaszolunk, de lehet, hogy jóval a rendelés befejezése után kerül rá sor. Aznapra ne levélben kérjenek időpontot! Sürgős esetben hozzák be a gyereket, ne várják, hogy felvegyük a telefont!
Személyes találkozásra lehetőleg foglalt időpontban kerüljön sor, hogy lehetőség szerint elkerüljük több beteg gyermek és kísérőjük találkozását a váróban! Természetesen súlyos, életveszélyes állapotban lévő betegre ez nem vonatkozik.
A csecsemő-és kisgyermek tanácsadásunkat szerdánként 12-14 óráig, kedden és csütörtökön 8-9 óráig tartjuk. Csak előjegyzett pácienseket tudunk fogadni, tőlünk kell időpontot kérni e-mailben, személyesen vagy telefonon.
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). 90 napig bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal tudnia kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Az egyre szaporodó megbetegedések miatt egymás védelme érdekében javasolt a szájmaszk használata 6 éves kor felett!

Köszönjük szíves megértésüket!

Korábbi hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2023-12-21

Kedves Pácienseink!
2023.12.27-29-ig Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesít bennünket a megszokott rendelési időnkben. A mi telefonszámunkon (52/229-480) elérhetőek lesznek. Kérjük, a levélírást kerüljék és halasztható ügyben majd minket keressenek! Az Erodium rendszerben ez idő alatt nem tudnak időpontot foglalni, vizsgálatra érkezéskor Dr. Melcher Istvánhoz regisztráljanak!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, jó egészséget kívánunk:
Dr. Angi Irén és Vilmányi Judit

Dr. Angi Irén - 2023-04-27

2023.04.28-án (péntek) Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesít bennünket. Kérjük, hogy halasztható problémával ne ebben az időben keressenek bennünket!
Elérhetősége a mi rendelési időnkben (12-16 óra) a mi telefonszámunkon: 52/229-480.
Ezen a napon az e-mailen keresztüli megkeresést kerüljék!
Köszönettel:
Dr. Angi Irén és Judit

Dr. Angi Irén - 2023-03-09

2023.03.13-14-ig Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesítenek bennünket a megszokott módon. Kérjük, hogy csak sürgős szükség esetén keressék a rendelést, lehetőség szerint az állandó gyógyszerek, stb. felíratásával minket keressenek! Telefonon elérhetőek a mi számunkon (52/229-480) a saját rendelési időnkben. Kérem, hogy ez idő alatt kerüljék az e-mail-ben történő megkeresést!

Dr. Angi Irén - 2022-09-22

Kedves Pácienseink!
Tegnap, azaz 09.21. délután óta nincs a házban internet és telefon. Most mobil internetet használva tudok írni. Kérem, hogy nem sürgős kéréseiket halasszák vagy levelet írjanak. Sürgős esetben a mai nap folyamán kérem, hogy jöjjenek be a rendelőbe! COVID gyanú esetén gyorstesztet vegyenek a patikában és végezzék el a vizsgálatot, utána értesítsenek!
Köszönjük megértésüket!

Dr. Angi Irén - 2022-05-31

2022.06.02-03-ig és 06.09-10-ig szabadságon leszünk. A szokásokhoz híven Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesítenek bennünket a saját rendelési időnkben. A mi telefonunkon elérhetőek (52/229-480). Kérjük, hogy csak sürgős szükség esetén keressék a rendelést, lehetőség szerint az állandó gyógyszerek, stb. felíratásával minket keressenek!
Üdvözlettel:
Dr. Angi Irén és Vilmányi Judit

Dr. Angi Irén - 2022-05-19

2022.05.20-án (péntek) délelőtt Dr. Melcher István helyettesít. A mi telefonunkon keressék sürgős szükség esetén (52/229-480)!
Üdvözlettel: Dr. Angi Irén

Dr. Angi Irén - 2022-03-22

Kedves Pácienseink!
Mint tudjuk, 2022.03.26. munkanap 03.14. helyett. Mivel ez hétfői napra esett, szombaton délutánosok leszünk.
Kérjük, hogy csak sürgős esetben keressék a rendelőt (52/229-480-on elérhetők), mivel aznap Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket!
Köszönettel:
Dr. Angi Irén és Vilmányi Judit

Dr. Angi Irén - 2021-12-03

Kedves Szülők!
A COVID elleni oltásra az 5-11 év közötti korcsoport számára is elérhető.
Igényfelmérést kell végeznünk, hogy hányan szeretnének itt Hajdúböszörményben kapni védőoltást. Előre láthatólag január elején lesz legközelebb erre lehetőség. Kérem szépen, jelezzék, ha szeretnék! Egyébként a megszokott módon lehet regisztrálni Debrecenbe az oltópontra (Bethlen u.), ők ott kapják meg.
Küldjék el az igényüket, elsősorban e-mailben, de lehet telefonon is!
Köszönjük szépen!

Dr. Angi Irén - 2023-10-09

Kedves Betegeink!

2023.10.09-én Dr. Melcher István helyettesít. Kérjük, hogy hozzá regisztráljanak TAJ számmal!

Köszönettel:
Dr. Angi Irén