Hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2021-05-05

Kedves Szülők, kedves Pácienseink!
EMMI miniszteri rendelet előírása alapján a rendelésünk szerkezete változik valamelyest.
A rendelések változatlanul 8-12-ig ill. 12-16 óráig tartanak, de ez időn belül prevenciós rendelési időket kell elhatárolnunk, melyre szintén csak időpontra lehet jönni. Ennek következtében kérjük, hogy telefonon (52/229-480) az alábbi időkben hívjanak bennünket:
H: 12-16 ; K: 9-12; Sz: 14-16; Cs: 9-12; P: páros héten 8-12, páratlan héten 12-16 óráig, a betegellátás is ez idők alatt zajlik.
Továbbra is telefonon vagy e-mailben keressenek bennünket! Személyes találkozásra változatlanul csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, amennyiben ezt szükségesnek látjuk.
A csecsemő-tanácsadásunk 2021.06.14-től kezdődően hétfői napon megszűnik, helyette szerdánként 12 órától tartjuk. Itt is csak előjegyzett pácienseket tudunk fogadni, de ezentúl nem a védőnőktől, hanem tőlünk kell időpontot kérni e-mailben vagy a fent jelzett időszakokban telefonon.

Köszönjük szíves megértésüket!

Dr. Angi Irén - 2020-07-22

Kedves Betegeink!
Kérjük, hogy az egészségügyi válsághelyzetre tekintettel orvosi segítséget igénylő problémával telefonon keressenek meg bennünket (52/229-480)! Továbbra se jöjjenek a rendelőbe láztalan állapotban sem, csak a kifejezett kérésünkre, az általunk megadott időpontban, amennyiben ennek szükségességét látjuk a telefonbeszélgetésünk alapján! A lift utáni ajtón levő csengővel jelezzék, hogy megjöttek! Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre (angiiren@t-email.hu), majd rendelési időben hívjanak bennünket, hogy megbeszéljük!
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). 90 napig bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Csecsemő-és kisgyermek tanácsadásra csak az általunk adott időpontban jöjjenek! Egy gyermekkel 1 kísérő jöhet fel, de csakis egészséges állapotban. Enyhe légúti tünetekkel se jöjjenek a rendelőbe, valamint azok se, akik környezetében COVID-19 fertőzött vagy karanténban lévő személy van, illetve, ha lázas beteg van a családban! A váróban egyszerre csak 2 gyermek és kísérője tartózkodhat, a kísérőtől maszk viselését kérjük! Kérjük azt is, hogy amíg következnek, lehetőség szerint a szabad levegőn sétáljanak!
Köszönettel: Dr. Angi Irén és Judit

Korábbi hirdetmények

Dr. Angi Irén - 2021-08-19

2021.08.23-09.24-ig szabadság miatt Dr. Melcher István helyettesít a saját rendelési időnkben.
Kérem, hogy indokolt esetben akár a mi telefonunkon (52/229-480), akár az övékén (52/220-178) keressék!
A tanácsadások miatt kedden és csütörtökön inkább 10 óra után, szerdán 14 óra után hívják!
Vizsgálatra szükség esetén az általuk adott időpontban lehet jönni, ugyanúgy a tanácsadáson is csak a megbeszélt időpontban legyenek szívesek megjelenni! Érkezéskor az ajtónál található csengőn Dr. Melcher Istvánhoz csengessenek be!
Mivel a veszélyhelyzet még fennáll, maszk viselése továbbra is kötelező. A várókba csak lázmérés és kézfertőtlenítés után lehet belépni, amit az asszisztensnő bonyolít le.
További szép nyarat és jó egészséget kívánok:
Dr. Angi Irén

Dr. Angi Irén - 2021-06-10

2021.06.18-21-ig Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket. Kérjük, hogy e napokon szükség esetén telefonon (52/229-480) keressenek bennünket, ne email-ben! Tápszert, állandó gyógyszert, kenőcsöket, stb. az előző vagy utána következő napokban írassanak lehetőség szerint, tanácsadásra időpontot se kérjenek ezeken a napokon!
Köszönjük megértésüket!

Dr. Angi Irén - 2021-04-20

2021.04.21-én (szerdán) Dr. Melcher István és asszisztensnője, Erika helyettesít bennünket.
Kérjük, ha halasztható problémájuk, kérdésük, kérésük van, azzal ezt követően vagy előtte, kedden forduljanak hozzánk!
Egyébként a mi telefonunkon elérhetőek rendelési időben, az emailen keresztüli konzultációt ezen a napon kerüljék!
Köszönjük!

Dr. Angi Irén - 2021-03-23

2021.03.26-án, valamint 04.06-07-én szabadságon leszünk. Ezalatt Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesítenek bennünket.
A rendelési idő változatlan, a mi telefonszámunkon elérhetőek.
Kérjük kedves pácienseinket, hogy ütemezhető kérés esetén a szabadságunk előtt vagy után keressenek bennünket! Ha Melcher doktor segítségét kérik, telefonon tegyék meg azt, ne levélben!
A járványos időszak adta lehetőségeken belül is boldog húsvéti ünnepeket kívánunk:
Dr. Angi Irén és Judit

Dr. Angi Irén - 2020-04-01

Kedves Betegeink!
Köszönjük, hogy ilyen megértőek és körültekintően viselkednek a
veszélyhelyzetben! Erre tekintettel továbbra se jöjjenek a rendelőbe láztalan állapotban sem, csak a kifejezett kérésünkre, az általunk megadott időpontban, amennyiben ennek szükségességét látjuk a telefonbeszélgetésünk alapján! Ez esetben, mivel a lift utáni ajtó zárva van, a rajta levő csengővel jelezzék, hogy megjöttek!
Bármilyen, orvosi segítséget igénylő problémával telefonon keressenek meg bennünket (52/229-480)! Bőrbetegség vagy bármilyen elváltozás esetén, amit meg szeretnének mutatni, küldjenek fotót email címünkre (angiiren@t-email.hu), majd rendelési időben hívjanak bennünket, hogy megbeszéljük!
Amennyiben vényköteles gyógyszerre van szükség, vagy tápszert, stb. íratnak, mi felküldjük a számítógépes rendszerbe (=e-recept). Bármelyik patikában kiválthatók, amihez a páciens TAJ számát kell tudni és személyi igazolvánnyal kell igazolnia magát annak, aki kiváltja (nem csak a szülő válthatja ki, bárkit megkérhetnek rá).
Csecsemő-és kisgyermek tanácsadásra csak a védőnő által adott időpontban jöjjenek! Egy gyermekkel 1 kísérő jöhet, de csakis egészséges állapotban. Enyhe légúti tünetekkel se jöjjenek a rendelőbe! A váróban egyszerre csak 2 gyermek és kísérője tartózkodhat, a kísérőtől maszk viselését kérjük! Kérjük azt is, hogy amíg következnek, lehetőség szerint a szabad levegőn sétáljanak!
Átmenetileg csak azoknak tartunk tanácsadást, akinek védőoltás következik.
Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2020.04.04-től átmenetileg a gyermekügyelet szünetel, sürgős esetben telefonon hívják fel a központi ügyelet diszpécserét: 70/3703104

Bízunk abban, hogy mihamarabb véget ér ez az áldatlan állapot és ismét lehetőségünk lesz a személyes találkozásra, jó egészséget és kitartást kívánunk Mindenkinek: Dr. Angi Irén és Judit

Dr. Angi Irén - 2020-01-02

Mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Dr. Angi Irén - 2020-07-22

Kedves Betegeink!
Nyári szabadságunk 2020. augusztus 1-szeptember 06-ig tart. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően most is Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket a mi rendelési időnkben. Szükség esetén elérhetők a telefonszámunkon: 52/229-480.
Csecsemő-tanácsadásra változatlanul a védőnővel kell időpontot egyeztetni.
Jó nyarat kívánunk Mindenkinek!

Dr. Angi Irén - 2020-12-10

2020.12.12. (szombat) munkanap, 8-12 óráig rendelünk.

Dr. Angi Irén - 2020-12-10

December 21-23-ig szabadságon leszünk.
Kérjük, hogy állandó gyógyszereiket, a tápszereket, stb. ez idő előtt vagy után írassák fel velünk!
A szabadság ideje alatt ne írjanak emailt, hanem telefonon jelentkezzenek, ha szükséges, mivel Dr. Melcher István a saját rendelőjében helyettesít! A mi telefonszámunkon elérhető: 229-480. A rendelési idő azonos a miénkkel.
Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánunk erőben, egészségben!

Dr. Angi Irén - 2019-12-10

December 23-31-ig szabadságon leszünk, így 23-án és 30-án az orvosi tanácsadás elmarad.
A betegrendelésen Dr. Melcher István és asszisztensnője helyettesít bennünket a saját rendelőjükben, a szokásos rendelési időben.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!